📞 TELEFON |  079 — 353 26 71Nu blir det varmare och med det kommer Solhöjdens Gårdscafé att öppnas! Vi välkomnar er att slå er ner i vår ute- eller inne servering och beställa något gott från vår meny medans ni tar in lugnet som Solhöjden kan ge er.
 Under sommaren kan du hitta vårt café bemannat och redo att servera dig och dina nära & kära. Öppettider hittar du längst ner på sidan.
Välkomna in till Solhöjdens Gårdscafé.
Vad kommer serveras?

Hembakat såklart!

På vår meny hittar du en blandning av smakrika och hembakade delikatesser, där vi garanterat att alla hittar något de tycker om. Hitta din favorit i menyn!
Varma och kalla drycker kommer att finnas, och något för barnen finns alltid. Testa vår nya populära iskaffe med smak av karamell, svalkande god i värmen.
Vi har just nu inget hembakat som är laktosfritt, äggfritt eller helt fritt från gluten. 
BOKA DIN PLATS OCH

SÄKRA DIN FIKA!

Säkra din fika genom att boka din plats i gårdscaféet via telefon eller sms till 079 — 35 32 671 eller via e-post bokning@solhojden.net. Drop-in bokning kommer att kunna göras på plats, men då kan vi inte garantera att det finns den fika eller dryck av det du vill ha.
Solhöjdens Fikabricka (Bulle, liten chokladboll med kaffe eller te) finns alltid att köpas, även mitt i veckan eller på drop-in! 
Sänkdalens Ekologiska

Glass

I gårdscafét säljer vi Sänkdalens KRAV-märkt ekologisk glass i små bägare eller som glass-desserter med grädde, maränger och en massa annat gott.
För de som inte äter glass har vi alternativ av sorbet med smakerna Fläderlime eller Hallon. Svalkande goda!
Sänkdalens Gård ligger på den vackra halvön Vikbolandet öster om Norrköping som omges av Bråviken i norr samt Slätbaken och Göta Kanal i söder.
Du kan läsa mer om Sänkdalen på deras hemsida
 • STORHELGER ÖPPETTIDER

  Pingstafton, 18 Maj 10:00 — 17:00
  Pingstdagen, 
  19 Maj | 10:00 — 15:00
  Nationaldagen, 6 Juni | 10:00 — 16:00
  Midsommarafton, 21 Juni | Stängt
  Midsommardagen22 Juni | Stängt
  Söndag 23 juni Stängt