📞 TELEFON | 079 — 353 26 71
7 Juli, 2024

Hudvårdens dag

Söndagen den 7:e Juli är det Hudvårdens Dag och det ska firas! 🥳
Passa på och unna dig lite avkoppling denna dag på Solhöjden, vi ger dig gärna tips om vilka produkter som passar just din hudtyp. Vår hud är kroppens största organ, så den ska vi vårda och vara rädda om.
Flera roliga erbjudanden kommer finnas denna dag,
fortsätt scrolla så hittar du mer information!
Ett begränsat antal platser finns, så vänta inte för länge med att boka. Det är max 1 bokning av varje behandling / gäst. Kontakta oss ifall du har frågor!
Varmt välkomna!
15 minuter

PROVA-PÅ
ANSIKTSKUR

Under denna ansiktskur lägger vi all fokus på ditt ansikte. Vi arbetar med ekologiska och naturliga produkter från Maria Åkerberg. De väljs ut, anpassas efter din hudtyp och masseras in i en ljuvlig massage.
PRIS — 200 sek / gäst
Efter behandlingen får du (om du vill) med dig ett blad med produktrekommendationer för just dig. Det är fint att ha vid eventuellt köp av av MÅ. 
Fikabricka ingår ej denna dag, kostar 50 sek / gäst
25 minuter

Fisk-pedikyr

Fisk-pedikyr är en avkopplande, skonsam & behaglig behandlingsform för dina fötter. Känslan beskrivs som lite bubblande och kittlande. 
PRIS — 200 sek / gäst
(ord. pris 325 sek)
Fisk-pedikyren inleds med ett rengörande och mjukgörande fotbad innan du placerar dina fötter i akvariet. Fiskarna tar emot dig med förtjusning och ger dig, genom sitt nibblande, mjuka och fina fötter.
+60 minuter

Skogsbad

Testa Solhöjdens skogspromenad och bada dina sinnen. Genom att använda dina 5 sinnen i naturen reducerar du stressen i kroppen och får en ökad grad av avslappning. Det handlar om att vara i nuet och öppna sinnena för ett mjukare intryck som i sin tur fyller på våra energinivåer. En skogspromenad gör gott för kropp och själ.
PRIS — 80 sek / gäst
(ord. pris 100 sek)
När du bokar skogsbad får du tillgång till vår kundparkering, där du kan parkerar din bil eller cykel samt lån av en picknick-väska med fika till de antal personer du har bokat till.
Roliga rabatter

Passa på!

Få 25% rabatt på MÅ-produkter
Hos oss kan du denna dag köpa Maria Åkerbergs produkter till 25% rabatt. Det gäller både hennes hudvård samt smink som vi har i vår butik på Solhöjden.
Gäller ej på redan existerande erbjudanden + våra minisar.
Få 10% på vår fika-meny
Testa något nytt och gott från vår goda meny! Vi har hemmagjorda delikatesser och bakverk, samt glass från krav-märkta och ekologiska Sänkdalen. 
Information om

Bokning

Bokning av detta erbjudande kan göras via bokadirekt.se, bokning@solhojden.net eller genom att ringa oss på 079 — 353 26 71.

Du kan också använda dig av formuläret som finns på denna sida, välj den tid du önskar. När du fått bekräftelse från oss är tiden bokad!

Ett begränsat antal platser finns, så vänta inte för länge med att boka. Det är max 1 bokning av varje behandling / gäst. Kontakta oss ifall du har frågor!
Namn Telefon E-post Välj tid för ansiktskur
Tillägg
25 min Fisk-pedikyr (200 sek / gäst)
Skogsbad (80 sek / gäst)
Fikabricka (50 sek / gäst)
Meddelande / Extra information till oss Skicka in