📞 TELEFON | 079 — 353 26 71
Hos oss kan du nyttja ditt

friskvårdsbidrag

Hos oss på Solhöjden har du möjlighet att nyttja ditt friskvårdsbidrag, omfamnas av naturen och njuta av behandlingar för kropp och själ. Hit kan du som önskar lugn och harmoni komma för en avkopplande upplevelse med det lilla extra.
Vi är anslutna till är Epassi, Wellnet, Benefits och Benify (genom Hälsoresurs). Friskvård som behöver kvitto med personnummer och namn går också bra att använda hos oss på Solhöjden. 
Vill man ha hjälp att boka sin behandling med friskvård, kontakta oss gärna på
bokning@solhojden.net eller 079 — 353 26 71 så hjälper vi dig!
Godkända friskvårds

behandlingar

De flesta av våra behandlingar är godkända för friskvård. Alla våra massage- ansikts- och fotbehandlingar är berättigade till friskvård då de till störst del innehåller massage. Att få massage är ett utmärkt sätt att minska stress, lindra smärta och förbättra ditt allmänna välbefinnande.
Även bastubad som finns på Solhöjden är godkänt för friskvård. Bastubad är bra för bland annat immunförsvaret, blodtrycket och hormonsystemet.
Du kan förköpa dina behandlingar genom att köpa ett klippkort hos oss, då får du fler behandlingar till ett förmånligt pris.


Boka med friskvård

bokadirekt.se

Logga in på bokadirekt.se och välj sedan den behandling du vill boka. Har du "Wellnet / Benefits" eller "Hälsoresurs" väljer du behandlingar under respektive kategori på Solhöjdens bokadirekt sida.
Välj den tid du vill boka och fyll i den information som behövs. Vänligen uppge i "Meddelande till salong" att du vill betala med friskvård / ifall du behöver kvitto med personnummer och namn.
Under betalningssätt väljer du "Betala på plats". 
Använd gärna bokadirek.se appen, den är väldigt lätt att använda sig av.
Behöver du hjälp? Skicka oss ett email eller ring / sms:a så hjälper vi dig.