📞 TELEFON | 079 — 353 26 71
Information som bokning, avbokning & annat

KUNDVILLKOR

 • Bokning av behandling

  • Bokning av behandling sker via bokadirekt.se, telefon, mail eller genom att besöka oss på Solhöjden. 

  • Ni får alltid en bokningsbekräftelse till registrerad mailadress i samband med bokad behandling. Kika gärna i skräpposten om du inte hittar den. Hittar du ändå inte din bokningsbekräftelse, kontakta oss så ska vi kontrollera att vi har rätt mailadress till dig, samt bekräfta din bokning.

 • avbokning av behandling

  • Avbokning av behandling ska ske senast 24 timmar innan din behandling börjar, oavsett orsak till avbokningen. Detta för att vi ska ha en liten chans att hinna få in en ny bokning på din tid. Sker avbokningen senare debiteras din behandling till 100%.

  • Avbokning kan göras via telefon 079 - 353 26 71, via mail till bokning@solhojden.net eller via bokadirekt.se.

 • Därför debiterar vi dig

  När du bokar en tid på Solhöjden, ingår du ett avtal med oss. Du köper en behandling av oss och vi reserverar tiden för just dig. Vi kan då inte sälja den till någon annan.

  Om du inte avbokar kan vi inte sälja tiden till någon annan, men vår kostnad för t ex lön till terapeuten kvarstår och därför debiteras du fullt för behandlingskostnaden.


 • Behandling av personuppgifter

  Alla verksamheter som hanterar personuppgifter måste följa dataskyddsförordningen (GDPR). Det gäller oavsett om det är en offentlig myndighet, ett privat företag, en förening eller någon annan typ av verksamhet.  Det innebär bland annat att vi behöver följa de grundläggande principerna, se till att behandlingen har en rättslig grund och informera de registrerade om hur vi hanterar deras personuppgifter.

  När du blir kund hos oss, skapas en profil där din kundinformation lagras. Det innefattar tilltales-namn, efternamn och en epostadress. Du själv kan välja ifall du vill lägga till andra uppgifter som tex telefonnummer, adress och eventuellt ett personnummer. 

  För att själv uppdatera dina uppgifter loggar du in på bokadirekt.se, och ändrar sen de kontaktuppgifter du vill ändra.

  Vi har dina kontaktuppgifter för att kunna hjälpa dig med att boka behandlingar, skicka bokningsbekräftelse, för att kunna kommunicera med dig men också för att ta betalt.