📞 TELEFON |  079 — 353 26 71
14 maj, 2024 

25% RABATT på SOlvård

Passa på och köp dig solvård och ge huden extra omsorg och vård nu när solen har börjat titta fram. Solvård från Maria åkerberg är bra för dig men också för naturen och miljön. De passar även för barn!
☀️ Sun Protecting Oil SPF 15, 125 ml — är en olja som ger både ansikte och kropp ett medelhögt skydd mot solens UV-strålning, samt mot kall luft. Passar även för barn.
☀️ Sun Lotion SPF 20, 100 ml — är en solcreme som ger både ansikte och kropp ett medelhögt skydd mot solens UV-strålning. Den passar även för barn.
☀️ After Sun Lotion, 250 ml  —  är en svalkande, lindrande lotion som vårdar, återfuktar och mjukgör solexponerad hud på både ansikte och kropp.

☀️ Tan In A Tub, 100 ml — är en lättare brun-utan-solprodukt för ansikte och kropp. Den ger dig gradvist en naturlig, mjukt solkysst ton. 
☀️ Lip Care Outdoor, 7 ml — är ett mycket vårdande och drygt cerat, med skyddande Titandioxid och välgörande Geraniumolja som gör dina läppar mjuka och smidiga. 
Finns att köpa hos oss på Solhöjden| Värde från 249 SEK
Erbjudandet gäller fram till (eller t o m) 7 Augusti 🌟 


14 maj, 2024 

25% RABATT på sweet breeze!

Just nu har vi 25% rabatt på Sweet Breeze sortimentet från Maria Åkerberg. Sweet breeze har eteriska oljor från Grapefrukt, Pepparmynta samt Vaniljextrakt som gör att den doftar gott. Sweet breeze är perfekt för den som gillar en mer frisk och söt doft på sina hudvårdsprodukter. 
🌿 Deo Roll-On Sweet Breeze, 60 ml — är en effektiv och friskt doftande, flytande deodorant i roll-on-förpackning. Dess innehåll hjälper vid odör och är samtidigt snällt mot din hud. Deodoranten är fri från aluminiumklorid och triklosan. 
🌿 Cream Scrub Sweet Breeze, 200 ml  —  är en mekanisk syrapeeling för kroppen. Den har en mjuk cremeformula som gör huden silkeslen. Fermenterad Mjölksyra (AHA) av sockerbetor och små korn av Jojobaolja och Aprikoskärnor avlägsnar varsamt döda hudceller. Vaniljextrakt och eteriska oljor av Grapefrukt och Pepparmynta tillför en söt och fräsch doft.

🌿 Hand Cream Sweet Breeze, 100 ml — är en återfuktande handcreme som mjukgör torr hud på både händer och kropp. Den innehåller Jojobaolja, Solrosolja, Rapsolja, Bivax och Sheasmör som hjälper att mjukgöra torr hud. Vaniljextrakt och eteriska oljor av Grapefrukt och Pepparmynta tillför en söt och fräsch doft.
Finns att köpa hos oss på Solhöjden | Värde från 149 SEK
Erbjudandet gäller fram till (eller t o m) 7 Augusti 🌟 


3 Maj, 2024 

25% rabatt på handtvål 🫧

Var snäll mot dina hårt arbetande händer - tvätta med sulfatfri och mild handtvål som inte torkar ut. De milda, rengörande ingredienserna av kokos och majs bevarar hudens naturliga, skyddande syramantel.
Basen i Liquid Soap är densamma som i våra Hair & Body Shampoo, men är omarbetad för att passa perfekt som handtvål. Produkten är naturligt självkonserverande. Det är 25% rabatt på Liquid Soap i 250 ml size.
🌿 Liquid Soap Energy — Eteriska oljor av Citrongräs, Enbär, Lavendel och Rosmarin.
🌿 Liquid Soap Lime —  Eterisk olja av Lime.

🌿 Liquid Soap Lemongrass — Eterisk olja av Citrongräs.
Finns att köpa hos oss på Solhöjden | Värde från 129 SEK
Erbjudandet gäller fram till (eller t o m) 7 Augusti 🌟