📞 TELEFON | 079 — 353 26 71
Känn dig extra fin med en

skönhetsbehandling

En skönhetsbehandling är en estetisk behandling där vi med omsorg hjälper dig att förändra, förbättra eller återskapa ditt yttre. Att ta hand om sitt yttre är att uppnå ett personligt välbefinnande. Vi erbjuder på Solhöjden lashlift och plock samt färgning av bryn & fransar.
Alla är vi värda att känna sig fina och hos oss finns det inga fördomar.
Ta hand om ditt yttre också, det är du värd!

LASHLIFT

FRÅN 745 SEK
Lash Lift är en av de hetaste och nyaste behandlingarna på marknaden. Den skonsamma metoden lyfter, ger volym och färgar de egna ögonfransarna utan att behöva applicera lösfransar.
Fransarna kammas upp på en spole som är placerad på ditt ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras vätskor som gör att ögonfransarna böjs permanent. Keratin tillförs som vårdar, skyddar och ger näring till fransarna.
Till sist färgas fransarna för att få maximal effekt. Har du längtat efter att ha naturligt böjda och fylligare fransar är det här behandlingen för dig!
Behandlingen är 75 minuter lång.

BRyNPLOCK + färning av fransar & bryn

från 495 sek
Brynplockning ger effekten av ett välskött och symmetriskt ansikte. Denna behandling passar både för både yngre och äldre personer. Form och färg görs efter önskemål.
Att färga bryn och fransar är ett smidigt och snabbt alternativ till den som inte riktigt orkar sminka sig varje dag.
Behandlingen är 30 minuter lång.

Brynplock + färgning av bryn

FRÅN 295 SEK
Färgning av bryn ger ett naturligt lyft till ansiktet och markerar dina ögon. Plockning görs i den form du önskar, samt färgning.
Behandlingen är 30 minuter lång.